Fina framgångar för Piffens skidare under mellandagarna

Under mellandagarna deltog Piffens skidare i tävlingar i Lahtis, Seinäjoki och Tammerfors och visade framfötterna genom att ta hem ett flertal medaljplaceringar.

På lördagen deltog Wilma Westerlund i Seinäjoen Talvikisat och tog där en fin andra plats i D18 på fem kilometer klassiskt. Hon förlorade knappa 17 sekunder till segraren Frida Häggkvist från Närpes Kraft Skidförening. I samma tävling var Ronja Westerlund i D14 sjätte och Niklas Westerlund etta i H45. Samma lördag skidades även FIS Halton-hiihdot i Lahtis där Piffen hade fyra deltagare med och tog hem två medaljer genom Riikka Kalliokoskis guld i D45 och Oskari Kalliokoskis silver i H16. Bröderna Vincent (H14) och Marius Ducander (H16) slutade båda på en åttonde plats.

På söndagen skidades Tampereen Pyrinnön hiihdot i Tammerfors med den fria stilen. I den yngsta klassen H8 blev det brons för Akseli Heinonen liksom för Oskari Kalliokoski i H16. Anni Lindroos i D20 tog en fin seger och besegrade tvåan Hilda Kukonlehto från Valkeakosken Haka med 2,4 sekunder på den nio kilometer långa sträckan. Kampen var hård om medaljplatserna då trean Vilja Kauranen från Espoon Hiihtoseura åkte i mål endast fem sekunder efter Kukonlehto. Guld blev det också för Ilkka Heinonen (H35) och Riikka Kalliokoski (D45).